Loopbaancoaching

Loopbaancoaching helpt jou om de volgende stap te zetten

Of je nou starter, professional, jobhopper of 50plusser bent, als loopbaancoach ondersteun ik je in jouw ontwikkeling. Vragen waarmee je bij mij terecht kan zijn onder andere:

Ik weet niet wat voor werk ik wil”

Ik weet niet waar ik goed in ben of wat mijn talenten zijn”

Ik ben na 10 jaar toe aan een andere baan, hoe pak ik dat aan?”

Ik weet wel wat ik zou willen maar dat is heel irreëel. Dus dat gaat nooit lukken”

Ik sta stil in mijn werk en vind het niet leuk meer”

ik heb last van stress en weet niet meer wat ik wil”

Hoe verkoop ik mezelf?”

Hoe schrijf ik een goede motivatiebrief en cv en voer ik een sollicitatiegesprek?”

 

Ik help je je wensen en doelen te bereiken

Loopbaancoaching helpt je om een antwoord te krijgen op deze vragen of om vaardiger te worden in het hele sollicitatieproces. Je krijgt weer zicht op je talenten, interesses en competenties. Ik begeleid je in een zelfanalyse waarmee je antwoorden vindt op vragen als wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik. Dat vertalen we in branches, functies en werkplekken die bij jou passen. Daarnaast kan ik je trainen in solliciteren, netwerken en presenteren. Door een loopbaantraject krijg je weer zingeving, richting en regie over je loopbaan en leven.

Werkwijze

We onderzoeken eerst samen jouw vraag, jouw gewenste doelen en waar je tegen aanloopt. We maken samen een plan om te komen waar jij zijn wil. Ik beschik over verschillende methodes die ik in kan zetten en stem dat altijd af op jouw behoeftes en persoonlijkheid. Een traject bestaat uit 3-6 gesprekken, afhankelijk van jouw vraag en behoefte.