Effortless Coaching

Effortlesscoaching

Effortlesscoaching zorgt voor blijvende positieve verandering in je persoonlijke ontwikkeling en gezondheid.

De aanpak heet “Effortless Coaching” omdat alles in het teken van moeiteloosheid staat.

We zoeken met elkaar de weg terug naar het moeiteloze leven waarin alles weer op een natuurlijke manier verloopt. Ons lichaam, ons hele systeem, werkt constant naar ‘homeostasis’ toe, een evenwichtige gezonde situatie. Dit gaan we de ruimte geven en toelaten, we gaan ons ontdoen van alle overbodige ballast. Op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten gebruik ik nieuwe en krachtige interventie methodieken om obstakels te overwinnen en oude programmeringen te veranderen. Zo kan je vrijer in het hier en nu leven en voelt je leven al snel moeiteloos.

Effortlesscoaching helpt jou om vrij te zijn van de ballast uit het verleden

Soms lukt het niet om je wensen en doelen te realiseren of je gelukkig te voelen. Je wijkt steeds af van je eigen afspraken en voornemens, het lijkt alsof je er geen controle over hebt. Dat klopt soms ook omdat in je onderbewuste onverwerkt emoties, angsten, patronen opgeslagen liggen die je hebt opgelopen gedurende je leven. Als effortlesscoach begeleid ik jou in het proces om deze overtuigingen, emoties en patronen los te laten. Herken je bijvoorbeeld onderstaande situaties? Ik kan je begeleiden om er blijvend vanaf te komen.

“ik wil me zelfverzekerd voelen en in mijn kracht staan in spannende situaties”

“ik wil mijn onverwerkte emoties en angsten blijvend opruimen”

“ik wil mijn belemmerende overtuigingen loslaten”

“ik wil in het hier en nu leven en niet teveel moeten”

“ik leg de lat te hoog en dat levert mij veel stress op”

“ik heb trauma’s uit mijn jeugd die me belemmeren”

“ik wil mijn gezondheid aanpakken en af van de dagelijkse stress ”

 

Werkwijze

We onderzoeken eerst samen jouw vraag, jouw gewenste doelen en waar je tegen aanloopt. Dit onderzoeken we niet alleen door een gesprek te voeren maar ook door in je lijf te voelen. De diverse methodieken zijn vaak gericht op lichaam en geest. Daar liggen namelijk jouw programmeringen opgeslagen. Ik coach je door je lichaam en geest aan te spreken. Een traject bestaat uit 6-10 gesprekken, afhankelijk van jouw vraag en behoefte.